ajankohtaista

Tervetuloa

Näyttelyt ja messutapahtumat 2022:  Kesä 2022  Pikku Pietarin torikuja Taitajan Tupa - aitta numero neljä.  SAVITYÖNÄYTÖKSET keskiviikkoisin kello 11 - 14 torikujalla 31.7.2022 saakka. Säävaraus ulkotilassa tapahtuvaan näytökseen, muutoin sisätiloissa Taitajan Tupa - aitan yläkerrassa.    

 

yhteystiedot

Maija Koponen
Neulalammentie 15 As.1
70780 Kuopio
Y-tunnus: 2246273-2
Puhelin: 050 350 9903

KAMMARI

 

Olen kerännyt tänne kuvia teoksista, joista osa on jo lentänyt pesästään suureen maailmaan. Ei nyt ihan jokaista sentään, mutta omien aihepiiriensä ja tyylisuuntiensa edustajia.

 

Jos saat näistä ajatuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivasta työstä jota et Puodista löydä niin äläpä epäröi, vaan singahda Ajatusvaihtamoon ja lähetä ajatuksesi minulle. Katsotaan syntyykö siitä yhteinen ajatus.

 

Merenneito betonipatsasMerenneito Merenneito


Tämä patsas on tehty betoni-turveseoksella, ns. turvetufa tekniikalla. Turve mahdollistaa veistoksen muokkaamisen, koska seos on elastisempi kuin pelkkä betoni. Sen lisäksi turpeen lisääminen betoniin keventää veistoksen painoa ja näin ollen helpottaa sen käsittelyä.


Betoniveistoksen tekeminen on hidasta, ja niiden tekeminen on mahdollista ainoastaan kesällä. Tämä veistos ei ole myytävänä, mutta jos haluat tilata betoniveistostyön ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Betoniveistoksen korkeus on n. 90 cm ja sen paino on alle 40-50 kg.

 


1 / 16 seuraava >>
Takaisin

Toteuttanut: Teemu Ryynänen