ajankohtaista

Tervetuloa

 NÄYTTELYT ja myyntipaikat kesällä 2021: Pikku Pietarin torikujalla tallikahvilassa taidenäyttely ja itselläni oma myyntiaitta "Taitajantupa", aittanumero neljä. Aittani on avoimena 13.7. -  31.7.2021 vain satunnaisesti ja tarvittaessa. Wemmi, Jyväskylän paviljonki 18. - 19.9.2021.

 

yhteystiedot

Maija Koponen
Neulalammentie 15 As.1
70780 Kuopio
Y-tunnus: 2246273-2
Puhelin: 050 350 9903

KAMMARI

 

Olen kerännyt tänne kuvia teoksista, joista osa on jo lentänyt pesästään suureen maailmaan. Ei nyt ihan jokaista sentään, mutta omien aihepiiriensä ja tyylisuuntiensa edustajia.

 

Jos saat näistä ajatuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivasta työstä jota et Puodista löydä niin äläpä epäröi, vaan singahda Ajatusvaihtamoon ja lähetä ajatuksesi minulle. Katsotaan syntyykö siitä yhteinen ajatus.

 

Merenneito betonipatsasMerenneito Merenneito


Tämä patsas on tehty betoni-turveseoksella, ns. turvetufa tekniikalla. Turve mahdollistaa veistoksen muokkaamisen, koska seos on elastisempi kuin pelkkä betoni. Sen lisäksi turpeen lisääminen betoniin keventää veistoksen painoa ja näin ollen helpottaa sen käsittelyä.


Betoniveistoksen tekeminen on hidasta, ja niiden tekeminen on mahdollista ainoastaan kesällä. Tämä veistos ei ole myytävänä, mutta jos haluat tilata betoniveistostyön ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Betoniveistoksen korkeus on n. 90 cm ja sen paino on alle 40-50 kg.

 


1 / 16 seuraava >>
Takaisin

Toteuttanut: Teemu Ryynänen