ajankohtaista

Tervetuloa

Näyttelyt ja messutapahtumat 2022:  Kesä 2022  Pikku Pietarin torikuja Taitajan Tupa - aitta numero neljä.  TORIKUJALLA vielä muutama aitta odottaa innokasta kauppiasta, käsityöläisyrittäjää kesälle 2022. Mahdollisuus tulla koko kesäkaudeksi tai vain ns. Pop Up - aittakauppiaaksi. Ota yhteyttä Tallikahvilan yrittäjään Eetu Tikkaseen, www.pikkupietarintorikuja.fi Kesällä 2022 mahdollisuus osallistua Pikku Pietarin torikujalla kesän savityönäytösten yhteydessä tai erikseen sovittavana ajankohtana pienimuotoiselle "savityökurssille". Opastukseen otetaan samalla kertaa vain kaksi tai korkeintaan kolme henkilöä. Tehdään pieniä veistoksia esimerkiksi siili, jääkarhu tai jokin muu tekijää  kiinnostava kohde. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, otatko yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse. maijaliisakoponen@gmail.com, puhelin 050 350 9903    

 

yhteystiedot

Maija Koponen
Neulalammentie 15 As.1
70780 Kuopio
Y-tunnus: 2246273-2
Puhelin: 050 350 9903


Kun sinulla on ajatus jonka haluaisit minunkin tietävän, kerro ihmeessä. Kenties jotakin kysyttävää tai kommentoitavaa. Ehkä kaipaat tekijää omalle taiteelliselle ideallesi. Mikä ajatuksesi onkaan, laita se liikkeelle. Vaihdetaan ajatuksia ja katsotaan mitä siitä syntyy.

Voit käyttää alla olevaa ajatuksensiirrintä. Voit myös soittaa minulle numerooni 050-350 9903. Jos en pysty sillä hetkellä vastaamaan, jätä vastaajaan nimesi ja numerosi niin soitan sinulle kun vapaudun.

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
:
:
:
:
:
Haluatko vastauksen*:
*:
Varmistus:
Captcha Syötä merkit
 
Toteuttanut: Teemu Ryynänen